AllatRa Pattern Tape

Благотворчий світогляд у сучасній музичній культурі. Перезавантаження

Про подію

Про подію

ГРА ПРОФЕСІОНАЛІВ

9 лютого 2020 року о 15:00 за Києвом (GMT + 2) на платформі Міжнародного громадського руху «АЛЛАТРА» відбудеться Гра Професіоналів на тему «Благотворчий світогляд у сучасній музичній культурі. Перезавантаження»

Як музичне мистецтво може допомогти у формуванні благотворчого світогляду в суспільстві? Музика — універсальна мова почуттів, зрозуміла кожній людині. Вона надихає і об'єднує багатьох людей по всьому світу.

Конференція стане продовженням серії ІГОР ПРОФЕСІОНАЛІВ на тему: «Культура та мистецтво в благотворчому суспільстві».

У форматі круглого столу учасники піднімуть наступні теми:

  • Благотворчий світогляд у сучасній музичній культурі. Перезавантаження
  • Про роль звуку. На початку був Звук
  • Музика — універсальна мова єднання, зрозуміла кожному
  • Музика і духовність в благотворчому суспільстві
  • Музикування і активне слухання як спосіб самопізнання

Відповіді на ці та багато інших питань, а також внутрішні відкриття і осяяння професіоналів з усього світу в живому діалозі з учасниками конференції. Пряма трансляція з можливістю підключитися онлайн з будь-якої точки світу буде вестися з Києва (Україна).

Запрошуємо до участі всіх, хто небайдужий до музичної культури і готовий разом шукати відповіді на хвилюючі питання сучасності.

 

Пряма трансляція на allatraunites.com

Мехіко 7:00

Нью-Йорк 8:00

Сан-Паулу 10:00

Лондон 13:00

Берлін 14:00

Прага 14:00

Київ 15:00

Москва 16:00

Нью-Делі 18:30

Бішкек 19:00

Пекін 21:00

 

Пошта для участі і питань: [email protected]

Офіційний сайт Міжнародного громадського руху «АЛЛАТРА»: allatra.org

Відео масштабної міжнародної конференції «СУСПІЛЬСТВО. ОСТАННІЙ ШАНС»

Прес-конференція «ЗА БЛАГОТВОРЧЕ СУСПІЛЬСТВО»

Telegram