AllatRa Pattern Tape
БЛАГОТВОРЧЕ СУСПІЛЬСТВО

Гра Професіоналів. ГРОМАДСЬКЕ САМОВРЯДУВАННЯ У БЛАГОТВОРЧОМУ СУСПІЛЬСТВІ

Про подію

Про подію

21 грудня 2019 року на платформі Міжнародного громадського руху «АЛЛАТРА» відбудеться онлайн-конференція нового формату «ГРА ПРОФЕСІОНАЛІВ. СУСПІЛЬСТВО. ОСТАННІЙ ШАНС» на тему «ГРОМАДСЬКЕ САМОВРЯДУВАННЯ У БЛАГОТВОРЧОМУ СУСПІЛЬСТВІ».


У форматі обговорення (питання-відповіді) на конференції будуть розглянуті такі питання як:

  • що таке громадське самоврядування у благотворчому суспільстві;
  • як сучасні інформаційні технології, електронні системи допоможуть здійснити людям пряме народовладдя;
  • досвід ініціативних людей у самоврядуванні і поширенні ідеї благотворчого суспільства;
  • благотворча роль ЗМІ у розвитку громадського самоврядування;
  • як громадське самоврядування вирішить актуальні проблеми в економіці, освіті та інших сферах життя;
  • закони і правова система управління у благотворчому суспільстві;
  • про роль жінки у благотворчому суспільстві;

Поодинці здається, що вирішити або змінити що-небудь вкрай складно, але у нас є реальна можливість у рамках даної конференції зібратися разом для того, щоб обговорити питання громадського самоврядування у сучасному світі і запропонувати кращі моделі розвитку громадського самоврядування у благотворчому суспільстві.

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до процесу живої дискусії, задати питання, що цікавлять, та поділитися своїми ідеями в рамках теми даного заходу.

Конференція відбудеться 21 грудня 2019 року у місті Бішкек (Киргизстан) о 19:00 (GMT +6).


Пряма трансляція на allatraunites.com

Бішкек 19:00

Москва 16:00

Київ 15:00

Прага 14:00

Берлін 14:00

Лондон 13:00

Нью-Йорк 8:00

Пекін 21:00


У вас є чудова нагода, не виходячи з дому, в онлайн режимі підключитися до конференції з будь-якої точки світу, поділитися своїми ідеями, пропозиціями і задати питання.

Обговорення теми конференції грунтується на Знаннях, викладених в книгах Анастасії Нових і передачах за участю Ігоря Михайловича Данилова.

Сьогодні все людство і кожна людина стоїть перед вибором, і від наших дій залежить те, в якому суспільстві ми будемо жити завтра.

Тільки об'єднавшись ми можемо змінити у нашому суспільстві те, що нам не подобається.


Пошта для пропозицій, ідей і питань по темі громадського самоврядування: [email protected]

Офіційний сайт проекту «СУСПІЛЬСТВО. ОСТАННІЙ ШАНС»: allatraunites.com

Офіційний сайт Міжнародного громадського руху «АЛЛАТРА»: allatra.org

Telegram